Monday, December 23, 2013

Reduceri pentru nikonisti pana pe 24 dec

Acum in preajma sarbatorilor , nikon a pregatit niste reduceri care sunt valabile pana pe data de 24 decembrie la f64:


DSLR-uri

Nikon D7000 body reducere de 21%
   Un aparat foto destul de bunicel , semiprofesional dar care il folosesc destul de multi profesionisti daca excludem defectul cu care vine din fabricatie si anume scurgerile de ulei pe
captor. Poate filma full hd si are mufa pentru microfon extern.

Nikon D5100 kit reducere de 27%
  Se recomanda ca a fi singurul aparat de fotografiat DSLR de pana acum cu ecran rabatabil absolut necesar la filmare sau la fotografiere din poziti neobisnuite. Are mufa jack pentru microfon extern si filmeaza full HD. Poate capta imagini de pana la 16 mega pixeli.

   D610 body  reducere de 27%
  Un full frame in toata regula care poate capta imagini de 24 mega pixeli la o rafala de 6 cadre pe secunda


Obiective

Nikon 200mm f/4 reducere de 14%
  Un obiectiv fix cu distanta focala de 200mm si o diafragma de 4 , foarte robust si fiabil. Este un obiectiv macro care va permite sa fotografiati insectele de la o distanta destul de mare astfel incat sa nu le speriati.

nikon 70-200 f2.8 reducere de 16%
  Este un obiectiv destinat profesionistilor care nu fac rabat de calitate la fotografiere , are sistem de VR ceea ce inseamna ca se poate fotografia la timpi de expunere foarte lungi fara ca imaginea sa iasa miscata.

Nikon 14-24 f/2.8  redus cu 20%
   Un obiectiv ultra wide compatibil cu aparatele de fotografiat FX (ff full frame) cu o diafragma constanta pe intreaga plaja focala de 2.8 dar care in anumite situatii ne deranjeaza din cauza deformarilor de imagine.

 

No comments:

Post a Comment